Najchutnejšie Silvestrovské chlebíčky s plátkom údeného stehna
15.12.2020SILVESTROVSKÁ párty je za dverami a Vy rozmýšľate čo chutné a kvalitné ponúknete priateľom? Obložené chlebíčky sú klasikou všetkých osláv. Plátok údeného stehna bude na Vašom chlebíku "čerešničkou na torte". Sedliacke stehno 95% mäsa je na povrchu suché, dokonale vyúdené a má primerane slanú chuť. Z tenučkých mäsových nárezov vytvoríte nádhernú "korunku" na slávnostnom chlebíčku. Ak sa rozhodnete vyskúšať, nezabudnite že vynikajúce SILVESTROVSKÉ chlebíčky s plátkom údeného stehna sa míňajú rýchlosťou blesku :-)
Potrebujeme:
- mrazenú zeleninovú zmes 200g
- tatársku omáčku 100g,
- soľ, korenie,
- chlieb 200g,
- sedliacke stehno 95% mäsa TAURIS
- vajíčko
Postup:
Mrazenú zeleninu naparíme, posolíme, okoreníme, necháme vychladnúť, zmiešame s tatárskou omáčkou a lyžicu tejto omáčky vyklopíme na krajec chleba. Kto má radšej hrianku, vie ňou nahradiť krajec chleba. Navrch položíme plátok stehna a koliesko uvareného vajíčka, dozdobíme bylinkami.
Najchutnejšie Silvestrovské chlebíčky s plátkom údeného stehna
SILVESTROVSKÁ párty je za dverami a Vy rozmýšľate čo chutné a kvalitné ponúknete priateľom? Obložené chlebíčky sú klasikou všetkých osláv. Plátok údeného stehna bude na Vašom chlebíku "čerešničkou na torte". Sedliacke stehno 95% mäsa je na povrchu suché, dokonale vyúdené a má primerane slanú chuť.
zobraziť viacTradičná Veľká noc
Domáca Vianočná kapustnica s údeným mäsom
Ľudia ho poznajú predovšetkým z kuchárskej šou Masterchef, dnes sa venuje vlastnej škole varenia. V Masterchefovi spoznal veľa skvelých ľudí, ich elán a nadšenie ho fascinovali. A tak sa začal zahrávať s myšlienkou ukázať ľuďom v tejto uponáhľanej dobe, že varenie môže byť aj o zábave, že sa dá navariť pomerne rýchlo, zdravo a lacno.
zobraziť viac